На 5 декември  на светска церемония в най-лъскавият клуб на

...
На 5 декември  на светска церемония в най-лъскавият клуб на
Коментари Харесай

Куп звезди се събират за VIP Awards 2022

На 5 декември  на световна гала в най-лъскавият клуб на нощна София  Djanam Sky Club Restaurant ще бъдат раздадени светските награди VIP AWARDS 2022, които ще съберат най-актуалните звезди у нас.



Ива Атанасова-IVY e лицензиант и уредник на VIP AWARDS 2022. Наградите се провеждат за пета поредна година и са първоприемник на церемонията Lifestyle Awards. „ Наградите още веднъж са тук, само че с ново име. Популярните персони в България, както и медиите, знаят, че четири следващи години проведох церемонията Lifestyle Awards, само че защото правата за името на премиите бяха патентовани от друго лице, ние се завръщаме с чисто нов бранд, друга идея, нови категории и вдъхновяващи провокации.

Смятам, че най-важното в шоубизнеса, през всичките тези години, е да докажеш професионализъм, преданост и отношение към всички персони от сцената, които заслужават да бъдат същински поощрявани. Именно поради това разработихме концепцията за всемирски призове, а идната ни спирка ще са и другите балкански страни “, показа Ива Атанасова, която с голямо неспокойствие чака разпределението на наградите. Тя  ще е и формален хазаин на празненството, а компания на сцената ще й прави известният тв водещ Боби от Star Reporters.

В очакване на оповестяването на спечелилите в обособените категории, избрани посредством гласоподаване на почитателите в обществените мрежи, на събитието се чака да участват реализатори от най-популярните жанрове у нас –попфолк, поп, рап, както и известни персони от риалити формати, тв водещи, артисти, спортисти, модели, блогъри, инфлуенсъри, бизнес бизнесмени и още познати лица от родния шоубизнес.

Над 28 са номинациите в региона на шоубизнеса, измежду тях с а Певец и Певица на годината в другите жанрове , Колаборация и Дует на годината, Водещ на годината, Светска двойка на годината, Моден кумир, Сензация, Сексимвол, Майка на годината, новата категория Скандал на годината, както и Награда за изцяло творчество. Не са пропуснати и специфичните награди, които ще отидат при хора от бизнеса, чиято активност е неразривно обвързвана с шоубизнеса. На церемонията VIP AWARDS 2022 към този момент са удостоверили наличие най-актуалните и известни БГ звезди, измежду тях Анелия, Емануела, Гери Никол, Тита, Меди, Галин, Мон Дьо, Иво Аръков, Иво Димчев и още куп звезди, които ще засияят в небосклона на нощна София.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР